Vragen

Wat is het Jeugd Vakantie Werk Wijbosch (JVW)
Het JVW is al 49 jaar lang een week in de zomervakantie waarin allerlei activiteiten worden georganiseerd voor kinderen ­vanaf 5 jaar t/m groep 8 uit Wijbosch en Schijndel door een grote groep vrijwilligers 트위치 tv.

Wanneer is het JVW 2019?
Van zondagavond 11 augustus tot zaterdagmorgen 17 augustus 2019 atmega128.

Waar vinden de activiteiten plaats?
Op zondag t/m donderdag in De Schakel, Eerdsebaan 1, Wijbosch. Op vrijdag starten we bij Hooghei 71, 5258 SX Berlicum en kunnen de kinderen opgehaald worden bij Hoeve Weltevreden, Rukven 3, 5473 VS Heeswijk-Dinther glaux 다운로드.

Hoe kun je je opgeven als je mee wilt doen?
Inschrijven via www.jvw-wijbosch.nl en de print meenemen op:

  • maandag 17 juni voor kinderen uit Wijbosch
  • dinsdag 18 juni voor kinderen uit Wijbosch en Schijndel

Beide avonden zijn van 19.00–20.00 uur in De Schakel 대탈출2 5화.

Hoe worden de groepen ingedeeld?
Je geeft je op in een groepje van maximaal 4 kinderen, maar je mag je ook alleen opgeven 원격지원. Ben je met z’n vijven, maak dan een groepje van 2 en een groepje van 3 kinderen. De groepjes worden door ons gemaakt en in elk groepje zitten ongeveer 12 kinderen Aooni 2 0 movies.

Wat moet je doen als je plotseling toch niet mee kunt doen?
Dan zouden we het erg fijn vinden als je je daarvoor afmeldt download mameppkgui. Afmelden kan bij het telefoonnummer dat achter in dit boekje staat.

Moeten mijn papa, mama, opa of oma ook meehelpen?
Heel graag, want we komen altijd hulp te kort Download endless os! Zonder hulp(groot)ouders kunnen we de week niet organiseren. Via het inschrijfformulier wordt gevraagd op welke dagen ze mee kunnen helpen.

Worden er ook foto’s gemaakt en gefilmd avr isp 다운로드?
Ja, elke dag worden er foto’s gemaakt en er wordt gefilmd. De foto’s en film zullen gratis (en veilig) beschikbaar zijn via mijnalbum.nl 영단기 pmp. Iedereen die zich inschrijft krijgt op het e-mailadres de logingegevens. Als je je opgeeft, geef je ons ook toestemming om tijdens de week foto’s te maken en te publiceren op mijnalbum.nl.

Verder informatie
Wij hebben de belangrijkste informatie in dit boekje vermeld. Als je nog meer wilt weten, kun je contact opnemen met een van de leden van de coördinatiegroep. Voor namen en adressen zie de lijst achterin dit boekje.

Facebook
We hebben ook een facebook pagina. www.facebook.com/JVWWijbosch Mocht er in de week nieuws zijn, dan houden we u o.a. via deze pagina op de hoogte.