Vragen

Wat is het Jeugd Vakantie Werk Wijbosch (JVW)
Het JVW is al 48 jaar lang een week in de zomervakantie waarin allerlei activiteiten worden georganiseerd voor kinderen vanaf 5 jaar t/m groep 8 uit Wijbosch en Schijndel door een grote groep vrijwilligers.

Wanneer is het JVW 2018?
Van zondagavond 12 augustus tot zaterdagmorgen 18 augustus 2018.

Waar vinden de activiteiten plaats?
Op zondag t/m donderdag in De Schakel, Eerdsebaan 1, Wijbosch. Op vrijdag bij Hoeve Osstade, Vresselseweg 6, St Oedenrode.

Hoe kun je je opgeven als je mee wilt doen?
Inschrijven via www.jvw-wijbosch.nl en de print meenemen op: – maandag 18 juni voor kinderen uit Wijbosch – dinsdag 19 juni voor kinderen uit Wijbosch en Schijndel Beide avonden zijn van 19.00–20.00 uur in De Schakel.

Hoe worden de groepen ingedeeld?
Je geeft je op in een groepje van maximaal 4 kinderen, maar je mag je ook alleen opgeven. Hiervan worden door ons groepjes gemaakt van ongeveer 12 kinderen.

Wat moet je doen als je plotseling toch niet mee kunt doen?
Dan zouden we het erg fijn vinden als je je daarvoor afmeldt. Afmelden kan bij het telefoonnummer dat achter in dit boekje staat.

Mijn papa of mama wil ook graag meehelpen. Kan dat?
Via de website kunnen je ouders zich aanmelden om mee te helpen.

Worden er ook foto’s gemaakt en gefilmd?
Ja, elke dag worden er foto’s gemaakt en er wordt gefilmd. De foto’s en film zullen gratis (en veilig) beschikbaar zijn via mijnalbum.nl. Iedereen die zich inschrijft krijgt op het e-mailadres de logingegevens. Als je je opgeeft, geef je ons ook toestemming om tijdens de week foto’s te maken.

Verder informatie
Wij hebben de belangrijkste informatie in dit boekje vermeld. Als je nog meer wilt weten, dan kun je contact opnemen met een van de leden van de coördinatiegroep. Voor namen en adressen zie de lijst achterin dit boekje.

Facebook
We hebben ook een facebook pagina. www.facebook.com/JVWWijbosch Mocht er in de week nieuws zijn, dan houden we u o.a. via deze pagina op de hoogte.