6. Vrijdag

Vrijdag 16 augustus: Spellendag/overnachting

Vandaag verzamelen we om 9.30 uur bij Hooghei 71 in Berlicum. De kinderen moeten zelf hier naartoe worden gebracht 쥬라기 공원 오퍼레이션 제네시스. Ouders: zet je kind af (kiss and ride) zodat we zo snel mogelijk kunnen beginnen met het programma. Dus niet parkeren!

We hebben vandaag verschillende activiteiten 리니지 혈마크 다운로드. Voor de wat grotere zullen de spellen ook bij de Hooghei plaatsvinden. Spannend!  We hebben o.a. een vossenjacht, een supergrote bierpong en een buikschuifbaan met veel sop en nog veel meer… De punten die je vandaag haalt tellen ook mee voor het grote scorebord Download weblogic 8.1.

Trek oude kleren aan en zeker geen slippers! Neem ook een handdoek en droge kleding mee, want de kans is groot dat je nat wordt https //www.youtube.com 다운로드! Tip: doe je zwemkleding al aan of neem ze mee!

LET OP     LET OP     LET OP     LET OP     LET OP     LET OP

De kinderen die niet blijven slapen:

  • Ophalen tussen 30 uur en 18.45 uur (niet eerder 에버노트 맥용!)
  • Adres: Hoeve Weltevreden, Rukven 3 te Heeswijk-Dinther. Dat is dus een ander adres als waar ze vanmorgen zijn afgezet 20세기 소년 다운로드!
  • Je krijgt nog een leuke groepsfoto mee ter herinnering!
  • Meld je af voordat je gaat bij de poort, zodat we weten dat je weg bent Download the fitness contest.

Het is belangrijk dat de ouders hun kinderen zelf controleren op teken!

De kinderen die blijven slapen:

Als het donker is gaan we met de kinderen die blijven slapen nog een spannend nachtspel spelen 리그 오브 타이탄 다운로드. Het is echt heel leuk!! Dus geef je alleen op om te blijven slapen als je ook durft mee te doen aan het nachtspel, want anders hebben wij ‘s avonds een kind wat helemaal overstuur is en dat is voor het kind zelf en de andere kinderen echt niet fijn 아틀란티카. Als je het vraagt, dan laten de spookjes zien wie ze echt zijn en je kent ze allemaal!

Als iedereen weer terug is, gaan we nog lekker gezellig rondom het kampvuur zitten met lekker eten en drinken activex 무료 다운로드.

Kinderen vanaf 7 jaar mogen blijven slapen. De kinderen die blijven slapen, moeten hun slaapspullen (zie donderdag) op donderdagavond van 18.30 – 19.00 uur naar De Schakel brengen.

Het is belangrijk dat de ouders hun kinderen zelf controleren op teken!

LET OP     LET OP     LET OP     LET OP     LET OP     LET OP

Op zaterdagmorgen moet je tussen 9.00 uur en 9.30 uur worden opgehaald bij:
Hoeve Weltevreden, Rukven 3 te Heeswijk-Dinther.
Dat is dus een ander adres als waar ze vrijdagmorgen zijn afgezet

Vrijdag:
9.30 –18.30 uur. Kinderen die niet blijven overnachten.
9.30 – 9.00 uur (zaterdag): Kinderen die blijven overnachten

Kosten:
Hele dag zonder overnachting       € 6,50 per kind
Hele dag met overnachting           € 8,50 per kind