6. Vrijdag

Vrijdag 17 augustus: Spellendag/overnachting

Vandaag zijn de activiteiten bij Hoeve Osstade, Vresselseweg 6, St Oedenrode. De kinderen moeten zelf hier naar toe worden gebracht. Er is geen gelegenheid voor parkeren, dus graag Kiss & Ride. We hebben een aantal spellen en activiteiten rondom de kampeerboerderij. We gaan onder andere lasergamen, voetbaldarten en Wie is het? spelen. Trek oude kleren aan en zeker geen slippers! Neem ook een handdoek en droge kleding mee, want de kans is groot dat je nat wordt! Alle groepen verzamelen om 9.00 uur bij De Osstade, Vresselseweg 6, St Oedenrode. Van daaruit vertrekken we in de groepen. Iedereen krijgt middag- en avondeten.

De kinderen die niet blijven slapen moeten tussen 18.30 uur en 18.45 uur opgehaald worden bij Hoeve De Osstade. Je krijgt dan een leuke groepsfoto mee ter herinnering!

Het is verplicht om je af te melden voordat je gaat. Dit doe je bij degene die aan de poort staan met de lijsten. Laat je ouders niet te vroeg komen, want er is geen gelegenheid voor parkeren!

Als het donker is gaan we nog een spannend nachtspel spelen. Kinderen van 7 mogen kiezen of ze mee willen doen. Vanaf 8 jaar moet je gewoon meedoen. Dus geef je alleen op als je dat ook durft. Het is echt heel leuk!!

En als je het vraagt, dan laten de spookjes zien wie ze echt zijn en je kent ze allemaal! Als iedereen weer terug is, gaan we nog lekker gezellig rondom het kampvuur zitten met lekker eten en drinken.

Kinderen van 7 jaar en ouder mogen blijven slapen. Breng je slaapspullen op donderdagavond van 18.30 – 19.00 uur brengen naar De Schakel: – slaapzak – kussen – pyjama – geen zaklamp – lange broek – jas en/of warme trui (het kan flink afkoelen ’s avonds) – dichte schoenen

Zet duidelijk je naam op je slaapspullen!

Het is belangrijk dat de ouders hun kinderen zelf controleren op teken!

Let op: Op zaterdagmorgen tussen 9.00 uur en 9.30 uur moet je worden opgehaald bij Hoeve De Osstade, Vresselseweg 6, St Oedenrode.

vRIJDAG:
9.00 –18.30 uur. Kinderen die niet blijven overnachten.
9.00 – 9.00 uur (zaterdag): Kinderen die blijven overnachten

Kosten:
Hele dag zonder overnachting       € 6,50 per kind
Hele dag met overnachting           € 8,50 per kind